Anasayfa İletişim Üye Girişi EN

13 Kasım 2025 tarihinde saat 20.00–22.00 arasında düzenlenen “Yenidoğanda Solunum Destek Tedavisinde Neler Değişiyor?” başlıklı çevrimiçi eğitim toplantısı, yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Toplantının moderatörlüğünü Prof. Dr. Esin Koç üstlenirken, Prof. Dr. Hasan Özkan ve Prof. Dr. Saadet Arsan güncel bilgiler ışığında kapsamlı sunumlar yaptılar.

Webinarda yenidoğanda solunum desteğine ilişkin güncel yaklaşımlar, klinik uygulamalardaki değişimler ve yeni bakış açıları ele alındı. Katılımcılar, hem teorik bilgileri hem de klinik deneyimlere dayalı uygulamaları içeren bu oturumda solunum desteğinin güvenli ve etkili şekilde yönetilmesine yönelik önemli noktalar hakkında bilgilendirildi.

Eğitim boyunca konuşmacılar, pratik sorunlara yönelik çözümler ve klinik yönetimi iyileştirmeye yönelik öneriler paylaştı. Etkileşimli tartışmalarla zenginleşen toplantı, yenidoğan pratiğinde solunum desteğinin güncel yönelimleri konusunda katılımcılara değerli bir perspektif sundu.